Yoga

Vi tror på att jobba med helheten, både kropp och själ. Yogan är en kungsväg till båda.

Under alla år Malin och Agneta arbetat med klienter, patienter, kunder i samtalsrummet har de förespråkat att samtidigt träna sin fysiska hälsa för ett ännu bättre resultat. I yogan arbetar du med inre styrka, rörlighet och uthållighet och din andning som minskar inre stress och negativa tankar. Yoga sägs av många vara det mest effektiva sättet att snabbt slappna av och förbättra din hälsa.

Oavsett kön, ålder, vighet, hälsotillstånd så kan du hämta kraft i yogan. Det krävs lite mod att ställa sig på mattan och där hjälper Malin dig gärna att förenkla den resan. För vi vet att det gör dig gott oavsett vilka problem du bär på.

Nestor & Reneby samarbetar med Nordic Wellness i Linköping. Som kund hos oss får du ett gratis veckoträningskort samt 15 % rabatterat pris på ett kort med autogiro, där du kan testa de olika träningsformerna inkl. yoga med Malin. De flesta av våra kunder gör just detta, att de vid behov går på samtal hos oss och samtidigt utvecklas och hittar lugnet och styrkan på sin yoga matta, i yogagruppträning eller i personlig träning med yoga.

När du väl testat yoga och gett det en tid, kommer du inte vilja sluta då fördelarna kommer visa sig i övriga delar i livet såsom t.ex. mindre smärta i kroppen, ett lugnare andetag, mindre oro eller ångest, en rörligare och starkare kropp. Kom ihåg att yogan passar både den träningsvane eller den som aldrig förut satt foten på ett gym.

Gå vidare till kontaktsidan >>